Ciastka karimki jaglane z pestkami dyni 160g TAST - BIO
Ciastka karimki jaglane z pestkami dyni ekologiczne
Skład: mąka jaglana* 38%, cukier trzcinowy*, tłuszcz palmowy*, pestki dyni* 16%, woda, drożdże, syrop ryżowy*, wanilia*, substancja spulchniająca: kwaśny węglan amonu
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Masa netto: 160g
Pochodzenie: rolnictwo UE / spoza UE
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 477kcal (1993 kJ)
Białko: 9g
Węglowodany: 50g
w tym cukry: 20,0g
Tłuszcz: 27
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11g
Sól: 0,01g
Certyfikacja: PL-EKO-07 rolnictwo UE / spoza UE
Producent: P.P.H. TAST Jan Tabiński, ul. Witkiewicza 1B, 71-121 Szczecin
Informacje dodatkowe:
Bez mąki pszennej.
Wyrabiane ręcznie.
Przechowywać w suchym miejscu.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |