Gnocchi bezglutenowe 350g PASTA NUOVA - BIO
Gnocchi bezglutenowe ekologiczne
Skład: woda*, mąka kukurydziana*, ziemniaki*, mąka kukurydziana*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, sól morska.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Masa netto: 350g
Pochodzenie: Niemcy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna - 610 kJ / 144 kcal
Tłuszcz - 0,3g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1g
Węglowodany - 33,1
w tym cukry - <0,2g
Białko - 2,8g
Błonnik: 2,9g
Sól - 2,8g
Certyfikacja: DE-OKO-001 rolnictwo UE / spoza UE
Producent: Pasta Nuova GmbH, D-76676 Graben-Neudorf
Dystrybutor: Eko-Wital Sp zo.o., ul. Annopol 3, 03-236 Warszawa, PL-EKO-01
Informacje dodatkowe:
Sposób przygotowania: gnocchi są gotowe do spożycia. Przygrzać gnocchi na patelni z odrobiną masła przez 3-4 minuty, aż do uzyskania złotego koloru. Podawać ze startym parmezanem.
Przechowywać w temperaturze od 2 do 7 stopni C.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 21 dni
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |